Skip to content

Hengellisyytemme

Kristuksen rakkaus

Jumala on rakastanut meitä äärettömästi.

Hän on ilmoittanut rakkautensa Pojassaan Jeesuksessa, joka on uhrannut itsensä meidän edestämme.

Hänen ristillä lävistetty kylkensä on merkki hänen sydämensä rakkaudesta meitä kohtaan ja hänen kuuliaisuudestaan Isää kohtaan.

jesus-4434873_1280

“Sillä Jumala rakasti maailmaa niin paljon, että antoi ainutsyntyisen Poikansa, jottei kukaan, joka uskoo häneen, tuhoutuisi, vaan saisi iankaikkisen elämän.”

Joh. 3:16

Maailman pahuus

Maailmassa on kuitenkin kaiken kauniin lisäksi paljon pahuutta. Monet ihmiset pyörivät oman napansa ympärillä, vihaavat ja kohtelevat raa’asti toisia ihmisiä ja tuhoavat ympäristöään. Lisäksi he pilkkaavat Jumalaa.

 Tämän taustalla on usein ihmisten sokeus Jeesuksen rakkaudelle ja tämän rakkauden torjuminen. Sillä jos me otamme hänen rakkautensa vastaan, muutumme itsekin ennemmin tai myöhemmin rakastaviksi.

Vastaus

Sääntökuntamme perustaja, isä Léon Dehon, oli tietoinen sekä Kristuksen rakkaudesta että synnin ja läsnäolosta maailmassa. Hän halusi vastata tähän tilanteeseen kiinnittymällä kokosydämisesti Jeesukseen Kristukseen

Mekin haluamme yhdistyä Kristukseen ja antaa itsemme eläväksi uhrilahjaksi Jumalalle. Haluamme ilmaista kaikilla toimillamme vastarakkautemme Kristusta kohtaan ja hyvittää hänelle hänen torjutuksi tulemistaan. Heikkoudessamme kykenemme tähän vain Pyhän Hengen ja Jumalan armon avulla.

Missio

Haluamme myös korjata rakkauden puutteesta johtuvaa kurjuutta maailmassa.

Tehtävämme on auttaa ihmisiä parannukseen ja sovintoon toistensa kanssa sekä johdattaa ihmisiä Kristuksen yhteyteen.

Todistamme hänen muuttavasta rakkaudestaan ja toivomme, että Jeesuksen Pyhän Sydämen valtakunta leviäisi jokaiseen ihmissydämeen.

Opi lisää hengellisyydestämme

Otteita elämänsäännöstä

Jeesuksen Sydämen rukouksia

Blogikirjoituksia